Al meer dan 35 jaar is Marc Gaytant een gekende en een gevestigde waarde in de horeca.
Startende in Roeselare met café en feestzaal De Nieuwe Ruiter, in Damme met restaurant De 3 Zilveren Kannen, in Handzame met Frituur Bistro De Flitspaele en om zo terug te komen naar Roeselare om de Markieze te openen.
De Markieze, dat al meer dan 10 jaar gevestigd is in het hartje van Roeselare en gekend staat als het sfeer café tot in de vroege uurtjes.
Sinds een 6-tal jaar kon het bloed niet meer lopen waar het kruipen moest en hebben we met behulp van stad Roeselare een nieuw ruim terras geplaatst met een capaciteit van 55pl. Daarbij hebben we Boven op het eerste verdiep ons bistro restaurant met een capaciteit van 30 personen die zowel als restaurant als voor privé gelegenheden paraat staat.
Wij bieden onze Belgische – Franse keuken evenals samengestelde menu’s aan naar ieders budget. Omdat we werken met dag verse producten is het reserveren van een tafel een must en is het mogelijk dat bepaalde gerechten niet meer voor de hand zijn.
Een aanrader blijft onze dagverse vis bereidingen even als onze gekende steaks, entrecotes,Côte à l’os en onze huisgemaakte desserts.